Video: Infiniti Q60 2.0t

/Infiniti Q60 2.0t We reden in de nieuwe Infiniti Q60 met tweeliter benzinemotor en 211pk. Een Japanse sportcoupé die het hart van de autoliefhebber probeert te winnen.
Bekijk video...

Video: Volvo S90 T5 Inscription

/Volvo S90 T5 Inscription De nieuwe Volvo S90 heeft veel positieve reacties opgeleverd, al voordat iemand ermee had gereden. We waren dan ook erg benieuwd om een rondje te sturen met de nieuwe aanwinst van het Zweedse merk. Bekijk onze review...
Bekijk video...

Video: Minister-President Mark Rutte rijdt een Porsche!

/Minister-President Mark Rutte rijdt een Porsche! Hoewel Mark Rutte zelf in een Saab rijdt, vond hij het zichtbaar leuk om achter het stuur van een politie Porsche te kruipen. "Lekker geen boetes", grijnst de premier. Hij vertrekt met loeiende sirenes! 
Bekijk video...

Video: BMW Z4 Roadster sDrive35is High Executive

/BMW Z4 Roadster sDrive35is High Executive Een impressie van de BMW Z4 Roadster sDrive35is High Executive met 340pk! Een zomerse video van deze flamboyante cabrio voor twee personen in de meest krachtige configuratie. 
Bekijk video...

Video: Teaser Peugeot 308 GT 2.0 BlueHDI 180

/Teaser Peugeot 308 GT 2.0 BlueHDI 180 Een teaser van de Peugeot 308 GT 2.0 BlueHDI 180! De krachtigste Peugeot 308 voor dieselliefhebbers. Bekijk nu alvast de video en lees later de test. Ben jij ook benieuwd naar dit blauwe scheurmonster en wat hij...
Bekijk video...

Video: Carola Schouten (Tweede Kamerlid CU) over autobelastingen

/Carola Schouten (Tweede Kamerlid CU) over autobelastingen Tweede Kamerlid Carola Schouten (CU) rijdt in een Volvo V50! Ze vertelt over haar visie op autobelastingen en de vergroening van ons belastingstelsel. 
Bekijk video...

Video: Teaser AutoRAI 2015

/Teaser AutoRAI 2015 In deze teaser over de AutoRAI 2015 komen de highlights van de beurs in Amsterdam in een halve minuut voorbij.
Bekijk video...

Video: SGP-Kamerlid Dijkgraaf bekent: ik rij in een mafiabak

/SGP-Kamerlid Dijkgraaf bekent: ik rij in een mafiabak Elbert Dijkgraaf (SGP) vertelt over zijn autoliefde. Hij geeft de voorkeur aan Italiaanse auto's en rijdt zelf in een mafiabak.
Bekijk video...

Video: Dion Graus (PVV): Overheid moet MINI rijden

/Dion Graus (PVV): Overheid moet MINI rijden PVV-Kamerlid Dion Graus is van mening dat de overheid zich voortaan in MINI's voortbeweegt. Deze worden immers in Nederland geproduceerd. 
Bekijk video...

Video: Staatssecretaris Wiebes over plannen rond fiscale bijtelling

/Staatssecretaris Wiebes over plannen rond fiscale bijtelling Staatssecretaris Eric Wiebes vertelt over zijn plannen voor de fiscale bijtelling in 2015, 2016 en 2017.
Bekijk video...

Video: PVDA-Kamerlid Ed Groot over het autobeleid

/PVDA-Kamerlid Ed Groot over het autobeleid Ed Groot (Kamerlid voor de PVDA) spreekt over zijn visie op het toekomstige stimuleringsbeleid voor zuinige auto's.
Bekijk video...

Video: Jaguar F-Type Coupe (Made by Jaguar)

/Jaguar F-Type Coupe (Made by Jaguar) De Jaguar F-Type Coupe is stoer. Dat bewijst het volgende filmpje van het Engelse merk waar de redactie van Autoverhaal bij aanwezig was. De ambassadeur van Jaguar, Robert Doornbos, speelt de hoofdrol in dit...
Bekijk video...

Video: Bram van Ojik (GroenLinks) - Renault Zoe

/Bram van Ojik (GroenLinks) - Renault Zoe Bram van Ojik (fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer) koos voor de Renault Zoe. Wij spraken hem over zijn eigen mobiliteitswensen en zijn visie op de toekomst. 
Bekijk video...

Video: Geert Wilders (PVV) - Audi A6

/Geert Wilders (PVV) - Audi A6 Geert Wilders (fractievoorzitter van de PVV in de Tweede Kamer) koos voor de Audi A6. Wij spraken hem over zijn persoonlijke situatie, zijn eigen auto, de Europese verkiezingen en de vrijlating van de moordenaar...
Bekijk video...

Video: Kees van der Staaij (SGP) - Volvo V60 Plug-in Hybrid

/Kees van der Staaij (SGP) - Volvo V60 Plug-in Hybrid Kees van der Staaij (fractievoorzitter van de SGP in de Tweede Kamer) koos voor de Volvo V60 Plug-in Hybrid!
Bekijk video...